FLM Cast

Общи условия

CASTING.FLM.BG

 

Сайтът е собственост на ФЛМ Студио ЕООД / FLM STUDIO Ltd с ЕИК: 206040982, седалище на управление с.Мещица, обл.Перник ул.Васил Левски 31, МОЛ: Деян Стефанов – тел.0899984184, e-mail: deian_stefanov@abv.bg.

                Чрез регистрация в сайта Вие се съгласявате с долуописаните общи правила.

За актьори

Casting.flm.bg е виртуална кастинг агенция, чрез която актьори и др. Биха могли да се регистрират безплатно и чрез платформата да се включат за участие в реклами, филми, клипове и др. Те не дължат никакви такси на платформата. При интерес на потребителите биха могли да се възползват от допълнителните заплатени услуги, които се предлагат в секция „услуги“ от главното меню, като цените написани за конкретни услуги е фиксирана и потребителя няма да има допълнителни такси за превода. При заплащане на таксата за конкретната услуга, потребителя получава имейл с потвърждаване на заплатената сума и фактура за закупените услуги, също така при покупка на услугата „Заснемане на професионални снимки в и извън студио на FLM STUDIO“ в имейлът ще имате контакт и срок за избор на костюми и запазване на дата и час за снимките. При избор на услугата „Представляване на актьора от FLMCAST“ потребителят не заплаща никаква първоначална такса, той подава своето искане на посоченият имейл – office@flm.bg и екипът ни ще се свърже с него за да се уточни място и начин за подписване на наш договор за представляване, след което при всяко негово участие уредено през casting.flm.bg или чрез представителите на FLM Studio Ltd. Потребителят ще трябва да заплати 10% от хонорарното си възнаграждение. При подписването на договора се договаря начина на разплащане между FLM STUDIO Ltd. и потребителя, като вариантите са два: 1. Потребителя получава възнаграждението си и превежда 10% от сумата по банковата сметка на FLM Studio Ltd.
2. FLM Studio Ltd.  получава възнаграждението на актьора, удържа 10% и превежда останалата сума по банковата сметка на потребителя.

Потребителите на сайтът се задължават да не подават лъжливи данни в профилите си и да ги обновяват при промяна в това число :

1.       Имена;

2.       Снимки;

3.       Информация за контакт;

FLM Studio Ltd. от своя странна се задължава да не разпространява личните данни на потребителите на casting.flm.bg, на 3-ти лица с изключение на фирмите потребители, които заплащат за да виждат конкретните лични данни за съответният подбор на актьорте.

При установен проблем потребителите могат да се обърнат към:

Администратор на лични данни на FLM Studio Ltd. – Деян Стефанов – 0899-984-184, e-mail: Deian_stefanov@abv.bg

Или

Комисия за защита на личните данни – www.cpdp.bg

При регистрация всеки потребител се съгласява и подписва декларация за предоставяне на лични данни.

За фирми

Casting.flm.bg е виртуална кастинг агенция, чрез която нашите фирми потребители биха могли да открият необходимите им актьори, масовки и др. чрез личен подбор. Всяка фирма потребител след регистрация в сайта следва да заплати конкретната такса за каталога, до който би искал да получи достъп като възможните варианти се показват на фирмите потребители в основната страница на сайта. Фирмите потребители избират за кой каталог и за колко време биха искали да имат достъп. Заплащането на таксата е само онлайн и след конкретният превод FLM Studio Ltd. ще изпрати потвърждение за плащане и фактура на посоченият имейл на фирмата.

Фирмите потребители се задължават да не подават лъжливи данни в профилите си и да ги обновяват при промяна.

Фирмите потребители се задължават след заплащане на конкретен каталог да не разпространяват предоставените им лични данни на 3ти лица.

FLM Studio Ltd. от своя странна се задължава да не разпространява личните данни на фирмите потребителите на casting.flm.bg, на 3-ти лица.

При установен проблем фирмите потребители могът да се обърнат към:

Администратор на лични данни на FLM Studio Ltd. – Деян Стефанов – 0899-984-184, e-mail: Deian_stefanov@abv.bg

Или

Комисия за защита на личните данни – www.cpdp.bg

При регистрация всяка фирма потребител се съгласява и подписва декларация за предоставяне на лични данни.

 

При желание всеки потребител би могъл да изтрие профила си безвъзмезно чрез изпращане на имейл – office@flm.bg с искане за изтриване на профил.

 

При всякакви въпроси относно дейността и общите правила на casting.flm.bg всеки потребител би могъл да се обърне към екипът на FLM Studio Ltd. на тел. 0899-984-184 или на e-mail: office@flm.bg

 

Държавни органи за контрол над дейността:

Комисия за защита на потребителите – https://kzp.bg/

Комисия за защита на личните данни – www.cpdp.bg

 

FLM Cast