FLM Cast

Въпроси и Отговори

Подбрали сме често задаваните въпроси, но ако Вашият го няма тук не се колебайте да се свържете с нас! office@flm.bg 

FLM Cast е онлайн кастинг агенция по американски модел. Напълно безплатна за актьори, след регистрирането Ви ние предоставяме информацията от профилите на нашите бизнес клиенти, които биха могли да Ви изберат за определен филм, реклама, клип и др. Бизнес клиентите ни получават и Вашите контакти ( освен в случаите, в които ние Ви представляваме) и директно се свързват с Вас. Премахваме цялата бавна и тромава процедура по кандидатстване и одобрение.

НЕ! Актьора не дължи нищо на FLM cast. Удръжка от хонорара има само когато актьорът е решил и подписал договор, ние да го представляваме, като в този случай той дължи 10% само от хонорарите уредени от FLM cast.

ДА! Регистрацията за актьори е напълно безплатна и те не дължат нищо на кастинг агенцията в бъдеще.

ДА! При желание на актьора би могъл да изтрие профила си без никакви такси и скрити условия.

Това зависи напълно от нашите бизнес клиенти. Те виждат профилите на регистрираните при нас актьори и ако преценят, че Вие сте техният човек ще се свържат с Вас на посочените от Вас контакти в профила.

Всички хонорари са по договаряне между двете страни (актьор- бизнес клиент), ако не достигнете до консенсус ние ще обсъдим възможностите с двете страни и ще се опитаме да достигнем до най-доброто за всички.

ДА! При желание от страна на актьора може ние да бъдем негов агент и ние да договаряме неговите участия, хонорари и др. Тази услуга се предлага като допълнителен пакет за актьорите и при нея актьорът заплаща 10% от хонорарите уредени от FLM CAST.

НЕ! FLM CAST не ви ангажира с никакви договори (освен в случай, че решите ние да Ви представляваме). Подписвате договор при включване в проект с нашият бизнес клиент, ако желаете ние да бъдем Ваши агенти съответно подписвате договор с нас, че за конкретният проект желаете да Ви представляваме пред бизнес клиента.

ДА! При желание от актьора ние ще помогнем чрез правни съвети и договаряне на хонорари, като актьорът заплаща еднократна такса от 20лв. за тази услуга.

FLM CAST ще Ви помогне при случай на не получаване на хонорарни възнаграждения. Ние ще говорим с бизнес клиента ни и при необходимост ще отнесем въпроса в съда.

FLM Cast